Pályázatok, versenyek, felhívások


November 8. csütörtök, 14.00

Versmondó verseny általános iskolásoknak

Néptánc csoport indul

Szeptember  18-tól, keddenként 16.00 órától az óvodából elballagott elsős gyermekek és mindazok részére, akik folytatni szeretnék a néptáncot.  Jelentkezni lehet a művelődési házban.

Vadkerti Alkotók Köre

Várjuk mindazok jelentkezését, akik bármilyen területen alkotnak, a saját és mások örömére. Kézimunka, versírás, népi mesterségek (kosárfonás, nemezelés, fafaragás stb…). ….. Az összejövetelek kötetlenek, a személyes találkozások lehetőséget adnak egymás és az alkotások megismerésére, egymás inspirálására.

DJP Tanfolyamok

November 7. szerda, 15.00

Digitális Jólét Program

Általános tájékoztató a program által kínált lehetőségekről.

Vezeti: Kubicsek Sándor

A Gyöngyház Kulturális Központban 65 éven felüliek, Gyesről, Gyedről visszatérők, tartós munkakeresők, míg a helytörténeti gyűjteményben a civil szervezetek aktivistái, megváltozott munkaképességűek és sérült, fogyatékkal élő emberek kapnak segítséget a digitális tájékozódás, készségfejlesztés területén.

A csoportokba az előzetes igények felmérése érdekében várjuk mindazokat, akik szeretnék megismerni a számítógép, tablet, okostelefon, multifunkciós nyomtató működését, illetve bővíteni, fejleszteni kívánják digitális ismereteiket.

2-3 hónapos kurzusokat tervezünk. Jelentkezni lehet 2018. szeptemberétől. gyongyhazszervezes@gmail.com

Tel: 78/582-585, 70/612-8957  A részvétel díjmentes.